Social media si scoala de soferi

Site-urile de socializare nu sunt intelese de toti cei care le acceseaza. Am observat, de-a lungul timpului, foarte multi membri pe astfel de site-uri care posteaza niste lucruri care nu ar trebui sa apara pe o retea de socializare. Am ajuns astfel la concluzia ca un cont pe o retea de socializare nu trebuie sa fie disponibil pentru toata lumea. Ar fi ideal daca s-ar putea da un test, cum sunt cele de pe drpciv, despre ce intelege fiecare prin retea de socializare, unul de gramatica, dar si unul psihologic, astfel s-ar sorta cei care nu stiu sa faca diferenta dintre decent si indecent.

Cat as fi eu de selectiv cu cei pe care ii adaug in lista mea de prieteni, tot intalnesc zilnic cel putin o persoana care sa nu stie sa scrie corect gramatical, care posteaza poze penibile, care isi dau singure aprecieri, dar si care posteaza inutil si foarte des.

Este trist cand observam ca aceste persoane care nu inteleg cum se socializeaza corect sunt promovate excesiv si ajung de cele mai multe ori sa fie platite de unele televiziuni pentru a aparea in anumite productii. Prostia atrage lumea, iar televiziunile alearga mereu dupa rating si reactii pozitive de la spectatorii lor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*